'Geen afscheid van Kuyt, Nederlander blijft bij Beerschot na lucratieve aanbieding'

24 mei om 23:00
Laatste update: 29 mei om 11:10

Beerschot moet dan toch geen afscheid nemen van Dirk Kuyt. De Nederlandse trainer blijft langer bij de club en zal zijn handtekening zetten onder een contract voor twee seizoenen met optie op een derde jaar.

Dat meldt men bij Het Laatste Nieuws. Kuyt wist zich met Beerschot te verzekeren van promotie naar de Jupiler Pro League, maar door de moeilijkheden binnen de bestuurskamer was het lang niet zeker of de Nederlander ook ging blijven. Na een gesprek met eigenaar prins Abdullah is daar nu toch verandering in gekomen.

Kuyt raakte naar verluidt helemaal overtuigd van de plannen van de Beerschot-eigenaar en kreeg ook een bijzonder lucratieve aanbieding. Genoeg om de Nederlandse trainer te overtuigen om zijn handtekening te zetten onder een nieuw contract van twee seizoenen met optie op een extra jaar.

Zo mag de succestrainer zijn opwachting maken in de Jupiler Pro League. Bij Beerschot beloofde men nog om de ploeg komende zomer te versterken, al zal er dan ook eerst nog een nieuwe technisch directeur gevonden moeten worden nadat Gyorgy Csepregi zijn ontslag heeft genomen bij de club.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.