OFFICIEEL: Beerschot ziet pion T1 worden bij Hasselt van Verheye en Kerkhofs

OFFICIEEL: Pion verlaat Beerschot voor Hasselt van Verheye en Kerkhofs

23 mei om 23:45

Het rommelt achter de schermen bij Beerschot. Na de interne problemen met eigenaar United World vertrekt nu een volgende pion bij de club: Frédéric Frans trekt naar Sporting Hasselt.

Frans was de coach van de U23 en assistent bij de A-kern van Beerschot. Nu gaat hij een nieuwe uitdaging aan bij het Sporting Hasselt van Rik Verheye en Sam Kerkhofs, dat laat Beerschot weten op de officiële kanalen.

Frans wordt hoofdtrainer bij de ambitieuze club die promoveert naar Eerste Amateurklasse. “Ik heb hier heel erg veel geleerd in mijn periode als hoofdcoach van de beloften en assistent van het eerste elftal. De overstap naar Sporting Hasselt is een logische volgende stap in mijn carrière waar ik kan instappen in een ambitieus project. Ik wil Beerschot bedanken voor alle kansen die ze mij gegeven hebben, en mij ook deze volgende stap in mijn carrière te gunnen”, aldus Frans.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.