UPDATE: 'Steeds concreter, Bayern sprak al met Kompany'

UPDATE: 'Bayern sprak al met Kompany, die boven andere namen op lijst staat'

20 mei om 22:34
Laatste update: 20 mei om 22:34

Vincent Kompany wordt door meerdere clubs besproken als mogelijke nieuwe hoofdtrainer, geeft transferexpert Fabrizio Romano aan. Onder de clubs begeeft zich ook de Duitse recordkampioen Bayern München.

Kompany is dit seizoen met Burnley gedegradeerd uit de Premier League. Desondanks geniet Kompany van meerdere clubs interesse. Naast de overweging van Bayern Munchen moet ook Brighton & Hove Albion nog een keuze maken voor volgend seizoen.

Kompany wist vorig seizoen indruk te maken met Burnley in de Engelse Championship. Dit seizoen wilde het niet vlotten voor Kompany en The Clarets. Burnley eindigde op de 19e plaats met 24 punten na 38 matchen.

Update: De Duitse tak van Sky Sports klinkt nog een pak overtuigender over de interesse van Bayern München in Kompany. Jazeker, er staan meerdere namen op het verlanglijstje, maar volgens journalist Florian Plettenberg staat onze landgenoot toch bovenaan. Der Rekordmeister is dan ook 'zeer concreet'. Er vonden zelfs al onderlinge gesprekken plaats. De Bayern-top ziet erg veel potentieel in Kompany, die een 'serieuze kans' heeft om de nieuwe hoofdcoach te worden.