Olsen haalt zijn loftrompet boven: "De strafste Deen van Anderlecht"

16 mei om 13:29

Anderlecht kan zondag kampioen spelen, maar dan moet het van Club Brugge winnen. Morten Olsen ziet een sleutelrol voor Anders Dreyer.

Dreyer is dit seizoen dé verrassing bij Anderlecht. "Ik had hem ook al wel aan het werk gezien bij FC Midtjylland, maar een seizoen met achttien doelpunten had ik niet durven te voorspellen", aldus Olsen bij Het Laatste Nieuws. "Hij is dit seizoen de strafste Deen bij Anderlecht en dat wil toch wat zeggen voor een team dat ook Kasper Schmeichel, Thomas Delaney en Kasper Dolberg in de rangen telt."

Bij Club Brugge loopt er met Skov Olsen ook een straffe Deen rond. "Individueel vind ik Skov Olsen sterker dan Dreyer, hij heeft een vinnige actie in de voeten. Dreyer past dan weer perfect in de voetbalfilosofie van Anderlecht, hij is het best als hij snel kan combineren. Het zijn twee slimme voetballers die allebei verschroeiend kunnen uithalen met hun linkervoet."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.