Wie fluit Club - Anderlecht op zondag?

Arbitrage komende speeldag gekend: Wie leidt Club - Anderlecht op zondag?

14 mei om 17:26

De arbitrage voor de komende speeldag in de Champions' Play-offs is bekendgemaakt. Dat deelde de Jupiler Pro League op dinsdag. Voor de cruciale wedstrijden staan er alvast ervaren scheidsrechters klaar om de leiding te nemen. 

Bij de confrontatie tussen Cercle Brugge en Union Saintt-Gilloise zal scheidsrechter Wesli De Cremer het spel in goede banen leiden, terwijl VAR Bert Put paraat staat om eventuele controverses op te lossen. Voor de clash - en een mogelijk cruciale partij - tussen RSC Anderlecht en Club Brugge wordt scheidsrechter Erik Lambrechts de autoriteit op het veld, terwijl VAR Lothar D'Hondt vanuit de controlekamer zal waken over de correctheid van de beslissingen.

Ten slotte, bij de ontmoeting tussen KRC Genk en Antwerp, zal scheidsrechter Nicolas Laforge de leiding hebben, met Jonathan Lardot als VAR om te assisteren bij het nemen van cruciale beslissingen. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.