Opvallend gerucht: 'VfB Stuttgart denkt aan de komst van Westerlo-spits Stassin'

13 mei om 17:00

KVC Westerlo wist zich te verzekeren van het behoud, maar kende toch grijze Play-Offs. Het wist daarin niet te overtuigen, al heeft één pion zich wel in de kijker kunnen spelen: Lucas Stassin.

Stassin nam afgelopen zomer afscheid van RSC Anderlecht en trok naar KVC Westerlo, waar hij dit seizoen nog geen basispion was. Ondanks het weinig aantal speelminuten scoorde hij wel negen keer in 25 partijen en kon hij zich al zeker in de kijker spelen van één buitenlandse club.

Volgens fervent X-er Sacha Tavolieri heeft de Duitse club VfB Stuttgart Stassin namelijk op het verlanglijstje gezet. Van een concrete aanbieding is er helemaal nog geen sprake, al is hij voor de Duitse club wel een optie voor de toekomst.

Stassin zal zich komend seizoen dan echter in de basis van Westerlo moeten werken. De afgelopen weken verloor hij nog de strijd van Club Brugge-huurling Romeo Vermant, die steevast de voorkeur kreeg op Stassin.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.