Club Brugge moet niet wanhopen: “Hoeft flow niet kwijt te raken”

Club Brugge moet niet wanhopen: “Hoeft flow niet kwijt te raken”

3 mei - 23:25
7

Club Brugge was de afgelopen weken de ploeg in vorm. In de halve finale van de Conference League ging het in de slotfase met 3-2 onderuit tegen Fiorentina.

Peter Vandenbempt vindt dat alles nog open ligt. "Club mag nu wel een thuiswedstrijd spelen in een uitverkocht Jan Breydel. Club Brugge heeft - door de kwaliteit en de kracht van Fiorentina - een mindere match gespeeld”, citeert Sporza.

De analist zag wel een minder Club Brugge. ”Defensief was het minder, er werden individuele foutjes gemaakt, uitblinkers zoals Skoras waren wat minder. Maar het is niet omdat Club Brugge nu een mindere wedstrijd heeft gespeeld, dat het zijn flow hoeft kwijt te raken."

Toch moet Blauw-Zwart niet beginnen wanhopen. "Club Brugge mag volgende week met vertrouwen aan de aftrap staan. Het heeft nog alle kansen om door te stoten. Alleen zullen de volgers en de mensen bij Club nu beseffen dat het toch net iets moeilijker zal zijn dan vooraf gedacht."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.