'Bayern blijft zoeken naar coach en denkt ook aan Spanjaard Lopetegui'

'Bayern blijft zoeken naar coach en denkt ook aan Spanjaard Lopetegui'

3 mei - 19:00
2

Julen Lopetegui is de volgende naam die valt in de trainerszoektocht van Bayern München. Na de afwijzing van Ralf Rangnick zou Der Rekordmeister contact hebben gezocht met de Spanjaard, nadat de naam van Erik ten Hag al viel in Zuid-Duitsland.

Bayern kan voor de vierde keer opnieuw beginnen aan zijn jacht op een nieuwe trainer, nadat de club afwijzingen ontving van Xabi Alonso, Julian Nagelsmann en Rangnick. BILD meldde al dat er over de komst van Ten Hag gediscussieerd wordt bij Bayern, nu meldt de Duitse tak van Sky Sport dat Lopetegui ook in beeld is.

De clubloze Spaanse trainer staat echter niet bovenaan het verlanglijstje van Bayern, zo klinkt het. Feit is wel dat de huidige nummer twee van de Bundesliga navraag heeft gedaan naar Lopetegui. De 57-jarige coach zou volgend seizoen graag weer aan de slag gaan bij een club.

Lopetegui is sinds 8 augustus clubloos, nadat hij bij Wolverhampton Wanderers vertrok wegens een verschil van inzicht. Eerder was hij al trainer van Sevilla, Real Madrid, FC Porto en het Spaanse elftal.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.