Deinze heeft eerste finaleticket beet

Deinze heeft eerste finaleticket beet in Play-Offs Challenger Pro League

1 mei om 19:04

KMSK Deinze heeft zich woensdag verzekerd van een finaleticket voor de Promotion Play-Offs in de Challenger Pro League. Deinze klopte in de terugwedstrijd Patro Eisden met 2-1, nadat het eerder de heenmatch al won met 0-4.

Patro Eisden begon nochtans goed aan de wedstrijd. Want na achttien minuten spelen kwamen de bezoekers op voorsprong na een doelpunt van Noubissi. Even voorbij het halfuur leek Deinze op gelijke hoogte te komen, maar het doelpunt van Prychynenko werd afgekeurd voor buitenspel.

Na rust wist de thuisploeg de wedstrijd wel in zijn voordeel te doen kantelen. In minuut 62 trapte Schuermans de gelijkmaker tegen de netten. En tien minuten later besliste Van Landschoot de partij met een mooi geplaatst schot. In het slot kreeg Renson van Patro ook nog zijn tweede gele kaart.

woensdagavond strijden SV Zulte Waregem en Lommel United voor het tweede finaleticket. De heenwedstrijd in Waregem eindigde op een 1-1 gelijkspel.