Boeckx spreekt over Europe Play-Offs: KAA Gent staat er het best voor

Boeckx spreekt over Europe Play-Offs: "KAA Gent staat er het best voor"

19 april - 12:29
2

KAA Gent heeft de beste kaarten om de Europe Play-Offs te winnen. Dat beseft ook hun ex-doelman Frank Boeckx. Boeckx hoopt wel dat het de komende weken nog rustig kan blijven bij de Buffalo's. A

"KAA Gent staat er het best voor want het heeft kwalitatief de sterkste kern", geeft Boeckx aan bij Het Nieuwsblad. "Kums is bijna weer topfit, dat scheelt op het middenveld. En vooraan lijkt Pardo zijn weg te vinden en wil Tissoudali zich tonen met het oog op een transfer of een nieuw contract. De club is het ook aan haar stand verplicht om deze groep te winnen na het nipt missen van Play-off 1. Daar had ze altijd bij moeten zijn."

Er is maar één voorwaarde voor KAA Gent. "Een voorwaarde is dat het rustig blijft in de bestuurskamer. Dat is dit seizoen niet altijd zo geweest, met een nieuwe eigenaar en de verkoop van de sterkhouders die tot onvrede leidde. Bovendien is er ook nog de onduidelijkheid over wat er met Hein Vanhaezebrouck staat te gebeuren, maar dat is bij KV Mechelen en coach Besnik Hasi niet anders."

KAA Gent speelt vrijdagavond al in eigen huis tegen eerste achtervolger KV Mechelen.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.