'Union weigert West Ham-bod op Amoura, ook Tottenham en Brighton tonen interesse'

'Union weigert West Ham-bod op Amoura, ook Tottenham en Brighton tonen interesse'

19 april - 11:04
3

Union SG gaat alweer een zomer tegemoet waarin het afscheid zal moeten nemen van enkele sterkhouders. Cameron Puertas werd al gelinkt aan verschillende ploegen, maar ook Mohammed Amoura mag hopen op een nieuwe stap.

Amoura werd afgelopen zomer door Union overgenomen van Lugano voor zo'n vier miljoen euro en wist meteen te overtuigen. Met zeventien doelpunten in 25 competitieduels heeft hij zich volgens Le Soir ook in de kijker gespeeld van West Ham United.

Bij de Waalse krant weet men dat die club zelfs al een bod van vijftien miljoen euro heeft neergelegd van zo'n vijftien miljoen euro. Dat werd echter meteen geweigerd door Union, dat de absolute jackpot wil en minstens twintig miljoen euro verlangt.

Ook Tottenham deed naar verluidt een te laag bod, terwijl Brighton en Wolverhampton ook interesse tonen. Zij hebben echter nog geen bod neergelegd voor de Algerijnse spits, die bij Union nog een contract tot medio 2027 heeft.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.