Riemer kan rekenen op duo tijdens Club Brugge-Anderlecht

Riemer kan rekenen op duo tijdens Club Brugge-Anderlecht: “Vaak gemist”

6 april om 19:12

RSC Anderlecht boekte afgelopen zaterdag een belangrijke overwinning tegen Antwerp in de eerste wedstrijd van de Champions’ Play-offs. Deze zege, gecombineerd met de nederlaag van Union Saint-Gilloise, plaatst de Mauves meer dan ooit in de race voor de titel. 

Zondag staat er een confrontatie met Club Brugge op het programma, waar Anderlecht opnieuw een belangrijke stap richting het kampioenschap hoopt te zetten. Tijdens een persconferentie gaf Anderlecht-coach Brian Riemer een voorbeschouwing op de wedstrijd.

Riemer is verheugd over de terugkeer van Thomas Delaney en Francis Amuzu naar de basis. "We hebben Amuzu de afgelopen weken vaak gemist”, klinkt het bij Riemer, geciteerd door RTBF. “Hij brengt de snelheid die we soms missen," merkt de Deen op. Ook Yari Verschaeren zou binnenkort terugkeren. Naar verwachting zien we Verschaeren terug tegen Genk op 20 april. 

Terugkijkend op de vorige ontmoeting met Antwerp, benadrukte Riemer het belang van een goede start in de Play-offs. "Het is altijd goed om goed te beginnen. Deze Play-offs zijn een nieuwe start," verklaart hij. Met een overwinning op Club Brugge in het vooruitzicht, herinnert Riemer zijn team eraan waar ze vandaan komen. "Vorig jaar stonden we elfde. Ik denk niet dat iemand had gedacht dat we dit seizoen om de titel zouden spelen," reflecteert de coach.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.