Vrancken voor belangrijke match Genk – Standard

Vrancken voor belangrijke match Genk: “Klaar zijn voor het beste Standard”

9 maart om 17:27
Laatste update: 9 maart om 17:29

KRC Genk krijgt zondag Standard op bezoek in de 29e speelronde van de Jupiler Pro League. Voor Genk is het een zeer belangrijke match om zich te plaatsen voor de Champions’ Play-Off’s. Hoofdtrainer Wouter Vrancken blikt vooruit op de match.

Vrancken weet dat Standard zo goed als zeker is van de Europe Play-Offs in plaats van de Relegation Play-Offs. “Op papier kunnen ze dus vrijer voetballen. We moeten klaar zijn voor het beste Standard om de wedstrijd aan te vatten. Ze spelen direct voetbal onder Leko. Er is een bepaalde manier van voetballen ingeslepen: met positiewissels proberen ze ruimtes te creëren, om vervolgens hun offensieve snelheid te benutten”, deelt Vrancken via de officiële kanalen van Genk.

Vrancken weet dat er voor Genk nog twee zeer belangrijke matchen op het programma staan. Na Standard wacht nog een uitmatch bij KVC Westerlo. “Er resteren nog twee wedstrijden waarin we er vol tegenaan zullen gaan. We moeten de wedstrijd komende zondag vanaf minuut één vastpakken, en onszelf als katalysator zien om het publiek mee het veld op te trekken”, besluit Vrancken.