Afwezigen zorgen niet voor angst bij Club Brugge: 'Tegen Genk ook goed resultaat'

6 maart om 18:13

Club Brugge zit met flink wat afwezigen en moet meerdere belangrijke pionnen missen tegen Molde. Dat zorgt echter niet voor onrust bij onder meer coach Ronny Deila.

De trainer van Club Brugge gelooft dat zijn ploeg klaar zal zijn voor de partij tegen Molde. "We hebben veel kwaliteiten en willen graag dat iedereen klaar is, maar de twintig die zijn afgereisd naar Molde hebben ook veel kwaliteiten", zegt Deila op zijn persconferentie. "Afgelopen weekend waren er ook afwezigen en wisten we een goed resultaat neer te zetten", geeft hij nog mee.

Bij Club Brugge wil men ook bijzonder ver raken in de Conference League. Al beseft Deila dat het niet makkelijk zal worden. "Het is de ambitie om elke wedstrijd te winnen, ook in de Conference League. Maar Molde is een moeilijke tegenstander", geeft hij nog aan.

"De ploeg van nu is nog beter dan vorig jaar. Noorse teams zijn ook nooit gemakkelijk, dat heb je nog met Bodo/Glimt gezien tegen Ajax", besluit hij met een knipoog.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.