Ronny Deila over KRC Genk - Club Brugge in Jupiler Pro League

Deila voor duel tegen KRC Genk: "Kunnen veel praten, maar moeten het vooral tonen"

3 maart om 13:09
Laatste update: 3 maart om 13:11

De topper tussen KRC Genk en Club Brugge staat zondagmiddag op het programma in de Jupiler Pro League. Na de nederlaag tegen RSC Anderlecht in de competitie en de uitschakeling in de Beker van België tegen Union Saint-Gilloise wil Club de rug rechten. Coach Ronny Deila blikt vooruit op het duel. 

Deila heeft wel wat wijzigingen doorgevoerd wat zijn basiself betreft. Zo start hij met Odoi, Onyedika, Skoras en Jackers. "Er zijn inderdaad wat wijzigingen in de basis, maar we hebben iedereen nodig dit seizoen", aldus Deila op de officiële kanalen van Club Brugge. "Dit moeten we met z'n allen doen."

Daarnaast wil Deila niet teveel kwijt over de wedstrijd. "We kunnen wel veel praten, maar we moeten straks buiten komen en het vooral tonen", aldus Deila. 

Club Brugge staat momenteel derde met 45 punten, evenveel als Royal Antwerp FC. Ook voor KRC Genk is het een erg belangrijke match met het oog op de top zes. Genk staat momenteel zesde met 43 punten. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.