Vrancken blikt vooruit naar Charleroi-Genk

Vrancken blikt vooruit naar Charleroi-Genk: "Moeten het sneller afmaken"

22 februari om 17:40

Wouter Vrancken heeft in zijn wekelijkse persbabbel vooruitgeblikt naar de wedstrijd Sporting Charleroi-KRC Genk vrijdagavond in de Jupiler Pro League. Genk heeft vertrouwen getankt na een langverwachte zege tegen RWDM afgelopen weekend. Zo laat Genk weten via haar officiële kanalen.

Vrancken vertelde dat zijn ploeg hard aan het werken is om dingen te verbeteren. Zo zei hij dat de start tegen RWDM en KV Mechelen absoluut niet goed was en vrijdagavond beter zal moeten. Ook vindt hij dat zijn ploeg het op momenten sneller moet afmaken. Hij benadrukte ook nog eens dat een plaats bij de eerste zes het absolute doel blijft.

Daarnaast beseft hij dat Charleroi een lastige tegenstrever is. "De verplaatsing naar Charleroi is altijd ambetant", aldus de coach van de Limburgers. De Carolo’s hebben een indrukwekkend thuisrapport van 21 op 39. "We moeten zien dat we zelf terug met het mes tussen de tanden vertrekken en zo de wedstrijd naar ons toetrekken”, vertelde een strijdvaardige Vrancken.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.