Maxim De Cuyper na eerste helft Cercle Brugge - Club Brugge

De Cuyper na moeilijke eerste helft: "We wisten op voorhand dat het zo zou zijn"

18 februari om 14:23
Laatste update: 18 februari om 15:28

Cercle Brugge en Club Brugge slaagden er in de eerste helft niet in tot scoren te komen. Maxim De Cuyper reageert aan de rust op de moeilijke eerste helft. 

Bij Club Brugge was men volgens De Cuyper voorbereid op een dergelijk scenario. “We wisten op voorhand dat het moeilijk zou gaan”, aldus de back voor de camera van Eleven DAZN. “Dat is in veel wedstrijden zo, maar vandaag misschien nog net iets meer.”

De Cuyper wil de tweede helft alvast aanvatten met dezelfde intensiteit. “Het is niet de leukste manier van voetballen alleszins. Maar we moeten die intensiteit wel blijven brengen in de tweede helft”, aldus De Cuyper.

Al na 18 seconden kreeg De Cuyper de eerste kans van de wedstrijd. “Ik ging hem in de korte hoek schieten, maar zag dan iemand lopen en veranderde dan toch naar de verre hoek, naast. Jammer”, zegt De Cuyper. “Je voelt dat een goal de wedstrijd kan openbreken. Laat ons hopen dat het zo goed uitdraait.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.