"Het wordt voor Antwerp wel heel moeilijk om nog kampioen te worden"

29 januari om 22:14

Royal Antwerp FC zit in een moeilijke periode en ging afgelopen weekend nog met 1-0 onderuit tegen KAS Eupen. De titeldroom lijkt daardoor helemaal opgeborgen te mogen worden.

Voor Franky Van der Elst lijkt Antwerp dit seizoen alvast niet langer te moeten hopen op de titel. Zeker niet na het vertrek van Arthur Vermeeren. "Het is een beetje dun in de kern bij Antwerp momenteel. Er blijft, ook deels door geblesseerden, niet veel meer over", zegt hij bij Extra Time.

De analist denkt dan ook niet dat een tweede titel op rij er niet inzit voor The Great Old. "Ik denk dat het nu heel erg moeilijk wordt om nog kampioen te worden", aldus Van der Elst.

Antwerp staat momenteel op een zesde plek in de tand en telt nu al zeventien punten minder dan leider Union. Antwerp neemt het komende woensdag op Sclessin op tegen Antwerp. Enkele dagen later volgt de topper tegen Club Brugge.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.