Standard wil ook Henry Addo weghalen bij MSK Zilina

‘Standard kan doelwit (voorlopig) schrappen, aanvaller nog op verlanglijstje’

29 januari om 09:26
Laatste update: 29 januari om 09:26

Met Souleyman Doumbia heeft Standard al een nieuweling gevonden, maar daar blijft het niet bij. De Rouches willen zich nog versterken en hebben daarvoor enkele pionnen in het vizier.

Eerder raakte al bekend dat Standard het vizier heeft gericht op Jonathan Panzo van MK Zilina. Hij is echter niet de enige speler die op het verlanglijstje staat. Ook de Ghanese flankaanvaller Henry Addo wordt door Het Nieuwsblad nu gelinkt aan Standard.

De twintigjarige Addo komt net zoals Panzo uit voor MSK Zilina, waar hij dit seizoen wist uit te blinken met zes doelpunten en vier assists in achttien partijen. Hij heeft zich daarmee ook in de kijker gespeeld van Standard, dat Addo via een uitleenbeurt met aankoopoptie in huis wil halen.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws kan Standard Luik Henry Addo van Zilina (voorlopig) schrappen. De club wil de 20-jarige Ghanees verkopen terwijl Standard wil huren. De Rouches zoeken nog aanvallende versterking.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.