Transfer: Arthur Vermeeren op weg naar Atlético Madrid

'Atlético Madrid slaat toe, Vermeeren lijkt onmiddellijk naar Spanje te trekken'

23 januari om 20:57
Laatste update: 23 januari om 21:02

De voorbije dagen werd Arthur Vermeeren in verband gebracht met heel wat clubs. Volgens Gazet van Antwerpen is het goudhaantje van de Bosuil op weg naar Atlético Madrid.

Volgens de krant zou er al een akkoord zijn op clubniveau. Atlético Madrid heeft naar verluidt 25 miljoen euro over voor de middenvelder. De speler en de Spaanse club hebben nog geen akkoord, maar Vermeeren mag nu gaan onderhandelen met Atlético Madrid. Volgens Het Laatste Nieuws vliegt Vermeeren donderdag naar Spanje om te praten over een transfer. 

De fans van Antwerp zouden niet moeten hopen dat Vermeeren het seizoen gaat uitdoen op de Bosuil. Diego Simeone ziet in Vermeeren een directe versterking voor zijn middenveld. Woensdag is Vermeeren nog in België wanneer Antwerp het in de Beker van België opneemt tegen Oud-Heverlee Leuven, maar het is nog maar de vraag op de middenvelder dan ook zal spelen. 

Van jeugdproduct naar kampioenmaker
De 18-jarige Vermeeren kende in 2022 zijn debuut in de hoofdmacht van Antwerp. Meteen groeide het jeugdproduct uit tot een belangrijke pion onder Mark van Bommel. Vorig seizoen had Vermeeren een belangrijk aandeel in de Belgische landstitel van The Great Old. Dit seizoen liet hij zich ook zien in de Champions League. Ondertussen kwam hij ook twee keer uit voor de Rode Duivels

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.