Vanhaezebrouck voor Gent – Club Brugge

Vanhaezebrouck voor Gent – Club Brugge: "Staan er misschien beter voor dan ons"

15 januari om 21:34
Laatste update: 15 januari om 23:20

Hein Vanhaezebrouck, de hoofdtrainer van KAA Gent, blikt vooruit op de confrontatie met Club Brugge in de kwartfinale van de Croky Cup. Vanhaezebrouck moet meerdere spelers missen in verband met de Asian Cup, de Afrika Cup en blessures. Vanhaezebrouck geeft aan dat hij niet van plan is om te gaan klagen.

Vanhaezebrouck vertelt over het feit dat Gent veel spelers moet missen tegen Club Brugge. “Je kan erover klagen, maar dat wil ik niet doen. Het had uiteraard anders kunnen zijn, veel beter kunnen zijn. Ik zie dat Club Brugge ook een viertal spelers mist. Twee die weg zijn, een paar blessures, één verkocht. Maar ik denk niet dat we daar veel van gaan zien, in de selectie zelfs. Bij ons zal dat wel anders zijn denk ik”, deelt Vanhaezebrouck via de officiële kanalen van Gent.

Vanhaezebrouck wordt vervolgens gevraagd hoe de oefenmeester Club Brugge verwacht. “Ja goed, ze zijn met heel veel vertrouwen bezig. Ze zijn met heel veel vertrouwen geëindigd. Heb nog steeds wel een wrang gevoel bij de match bij Club Brugge. Met alles wat daar gebeurd is. Als je daar achteraf op terug kijkt, dan zijn daar veel dingen gebeurd zijn die niet helemaal zuiver op de graat zijn. Maar andere clubs kunnen daar ook over klagen denk ik”, vertelt Vanhaezebrouck.

Vanhaezebrouck denkt dat Club Brugge er momenteel misschien iets beter voor staat dan Gent. “Het is een ploeg die het goed gedaan heeft, tegen Union een goede match gespeeld heeft. Het zal hun doel zijn om hierdoor te gaan in de beker. Dat is één van hun targets, dat is ook één van onze targets. Alleen staan zij er momenteel misschien iets beter voor dan ons, maar ze moeten hier nog altijd komen winnen hé. Ik denk dat we er klaar voor zijn”, besluit Vanhaezebrouck.