Klopp op zijn hoede voor De Bruyne die terugkomt bij Manchester City

Klopp schuwt terugkomst De Bruyne: ''Het gehele land begint al te trillen''

2 januari om 21:27

Het mag dan wel de trainer van Liverpool zijn, Jurgen Klopp, duidelijk is dat de coach concurrenten nauwlettend in de gaten houdt. Zo is Klopp zich ervan bewust dat Kevin De Bruyne binnenkort weer op het middenveld van Manchester City te bewonderen is.

De Liverpool-trainer weet dat de Rode Duivel het Premier League-tegenstanders binnenkort weer moeilijk gaat maken op de velden. Klopp begon spontaan over De Bruyne tijdens een interview. ''Het gehele land begint al te trillen'', vertelde Klopp, die op zijn hoede is voor de terugkeer van de Rode Duivel, voor de camera van Sky Sports.

Klopp verloor vlak na de match tegen Newcastle tijdens het juichen ook nog eens zijn trouwring. ''De cameraman die hem gevonden heeft is mijn held. Nu al de held van 2024. Vaak heb ik me dit seizoen aan hen geïrriteerd, maar vanaf nu mag hij heel veel shots van me maken'', aldus Klopp.

De Bruyne speelde zijn laatste minuten voor Manchester City tijdens de allereerste Premier League-match tegen FC Burnley. De Rode Duivel viel toen na 23 minuten met een blessure uit.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.