Wedstrijdverslag van STVV - Charleroi

Zorgen van Mazzu nemen toe, STVV in het slot voorbij Charleroi

23 december 2023 om 20:07
Laatste update: 23 december 2023 om 20:16

Een spektakelrijke wedstrijd kregen we niet, maar STVV heeft wel opnieuw een overwinning weten te boeken. In het slot raakte het pas voorbij een noodlijdend Charleroi na een treffer van Jarne Steuckers: 1-0.

Zowel STVV en Charleroi zaten niet in de beste vorm en pakten de voorbije twee wedstrijden slechts één punt. De thuisploeg had nog wat goed te maken voor de eigen aanhang, maar kon in de eerste helft amper iets tonen.

Beide doelmannen op het veld werden amper aan het werk gezet, al was de beste kans in de eerste 45 minuten toch nog voor Koita. Een doelpunt viel er echter niet en daar bleef het ook lang op wachten.

In de tweede helft waren er wel wat meer mogelijkheden, vooral dan voor STVV, maar wilde de bal maar niet in doel belanden. Tot het absolute slot dan toch. In de laatste minuten van de reguliere speeltijd kon Jarne Steuckers Stayen toch nog in lichterlaaie zetten: 1-0.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.