Thomas Meunier wil graag terugkeren naar Club Brugge

Meunier laat er geen twijfel over bestaan: "Ik wil terugkeren naar Club Brugge"

15 december 2023 om 21:16

De voorbije jaren keerden heel wat Rode Duivels terug naar onze competitie. Denk maar aan Toby Alderweireld, Vincent Kompany, Simon Mignolet, Jan Vertonghen en afgelopen zomer nog Thorgan Hazard. Ook Thomas Meunier hoorde bijna in dat lijstje.

In een gesprek met Het Laatste Nieuws onthult Meunier namelijk dat hij bijna terug bij Club Brugge zat. "Het was ‘dicht’. Maar op een bepaald moment was het daar te veel een stoelendans. Eén speler moest vertrekken om mij te kunnen halen", doelt hij op Tajon Buchanan.

De Canadees bleef echter en een transfer kwam er uiteindelijk niet. Maar als het van Meunier afhangt, keert hij ooit nog terug. "Iedereen weet hoeveel ik van Club Brugge hou en natúúrlijk zou ik op een dag graag terugkeren naar Brugge. Maar in de zomer was dat niet mogelijk. We zullen zien wat de toekomst brengt", klinkt het.

Of dat binnenkort zo zal zijn, is nog maar de vraag. Meunier mist België enorm, maar heeft ook nog een grote droom om in de Premier League te voetballen. Hij mocht Dortmund afgelopen zomer en deze winter al verlaten, al is daar door zijn comeback nu mogelijk toch verandering in gekomen.