Sardella over ambities Anderlecht

Sardella over ambities Anderlecht: “We hebben alles om mee te doen voor titel”

9 december 2023 om 08:08
Laatste update: 9 december 2023 om 09:02

RSC Anderlecht draait mee bovenin het klassement. Paars-wit presteert sterk en zit ook in de kwartfinale van de Croky Cup (tegen Union SG, red.). Killian Sardella is dit seizoen vaste basisklant en sprak met Het Laatste Nieuws.

Sardella vindt dat het eerste doel Play-Off 1 halen is. “We hebben alles om mee te doen, maar ik ga niet roepen dat we kampioen zullen worden. Eens we de Play-Offs bereikt hebben, kunnen we onze ambities bijstellen. Er resten ons nog vier belangrijke competitiewedstrijden voor het einde van het jaar.”

Komende speeldag wacht Standard weer. In de competitie ging het op Sclessin onderuit na een dubbele voorsprong. “We waren bij de rust (0-2-voor, red.) iets te zeker van een goede afloop. We kwamen opnieuw het terrein op met het gevoel dat er ons niets meer kon gebeuren. Dat overdreven zelfvertrouwen is ons zuur opgebroken (3-2-verlies, red.). Een harde les, maar ik ben zeker dat zoiets ons niet meer zal overkomen.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.