Galatasaray wil Raphael Onyedika weghalen bij Club Brugge

'Onyedika lokt interesse, Club Brugge-pion kan naar Galatasaray verhuizen'

11 december 2023 om 20:47

Club Brugge lijkt zich helemaal herpakt te hebben en is klaar om de komende weken en maanden toch vol mee te doen voor de titel. Of dat ook met de huidige kern zal zijn, is nog maar de vraag. Zo is er flink wat interesse in enkele pionnen van de Bruggelingen.

De voorbije weken werden onder meer Jorne Spileers, Antonio Nusa en Andreas Skov Olsen al meermaals gelinkt aan een vertrek. Zij zijn echter niet de enigen die kunnen rekenen op buitenlandse interesse. Ook Raphael Onyedika kan een nieuwe stap zetten.

Bij het Turkse GS Gazete valt namelijk te lezen dat Galatasaray, de club van Dries Mertens en momenteel co-leider in Turkije, de Nigeriaan graag in huis wil halen. Coach Okan Buruk gaf al aan versterking te willen in elke linie en Onyedika moet één van die versterkingen worden.

De kans dat Club Brugge de nog steeds maar 22-jarige Nigeriaan ook zomaar laat gaan, is echter klein. De middenvelder is een belangrijke pion op het middenveld van Club Brugge en heeft de club bijna tien miljoen euro gekost. Enkel een riant bod kan Blauw-Zwart dan ook overtuigen Onyedika te laten gaan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.