FC Barcelona wint van Atlético Madrid

Barcelona wint van Atlético Madrid en Witsel, Inter walst over Napoli heen

3 december 2023 om 23:02
Laatste update: 3 december 2023 om 23:18

Barcelona heeft de Spaanse topper tegen Atlético Madrid en Axel Witsel gewonnen: 1-0. In Italië won Internazionale met ruime cijfers op bezoek bij regerend landskampioen Napoli. 

FC Barcelona - Atlético Madrid 1-0 

Barcelona heeft goede zaken gedaan in de Spaanse competitie. In eigen huis wonnen de Catalanen dankzij een doelpunt van de Madrileense huurling João Felix. Die liet het niet na om zijn doelpunt tegen zijn eigenlijke werkgever uitgebreid te vieren. Bij Atlético speelde de voormalige Rode Duivel Witsel de gehele match mee. 

Door de zege blijft Barcelona in het spoor van koplopers Real Madrid en Girona. De Catalanen hebben nu 34 punten en staan derde. Real en Girona hebben 38 punten. Atlético Madrid blijft steken op 31 en staat vierde, maar heeft nog een wedstrijd tegoed. 

Napoli - Internazionale 0-3

Internazionale heeft de Italiaanse topper tegen Napoli gewonnen. Op bezoek in het Stadio Diego Armando Maradona werd het dankzij Hakan Çalhanoglu, Nicolò Barella en Marcus Thuram 0-3. Met name de 0-1 van Çalhanoglu mocht er wezen. Met een loeihard schot van afstand passeerde hij doelman Alex Meret.