El Khannouss voor Fiorentina – Genk

El Khannouss voor Fiorentina – Genk: “Zijn naar hier gekomen voor de drie punten”

29 november 2023 om 19:46

Bilal El Khannouss (19), het goudhaantje van KRC Genk, blikt vooruit op de Conference League-match met Fiorentina. De Genkies gaan op bezoek bij Fiorentina in Italië en El Khannouss geeft aan dat Genk voor de drie punten gaat.

El Khannouss is namens Genk vol vertrouwen voor de ontmoeting met Fiorentina. “Fiorentina is een goeie ploeg en we spelen uit, maar we zijn naar hier gekomen voor de drie punten en gaan er alles aan doen om te winnen”, citeert Het Laatste Nieuws El Khannouss.

Genk verloor in de Jupiler Pro League van Standard, El Khannouss wilde het niet over revanchegevoelens hebben. “Het is een andere competitie, een andere ploeg. Ik merk in de kleedkamer wel de wil om iets te laten zien. We zijn klaar om morgen alles te geven”, deelt El Khannouss.

El Khannouss blikt ook nog terug op de heenmatch tussen Genk en Fiorentina, deze eindigde in een 2-2 gelijkspel. “Wat ik daar nog van weet is dat Fiorentina zelf een voetballende ploeg is. We moeten profiteren van de ruimte die we krijgen”, besluit El Khannouss.