Verheye kondigt nieuwe serie over Sporting Hasselt aan

Verheye kondigt tijdens Slimste Mens nieuwe serie over Sporting Hasselt aan

29 november 2023 om 07:48
Laatste update: 29 november 2023 om 09:00

Rik Verheye zat in de jury van De Slimste Mens Ter Wereld en daarin kondigde hij een nieuwe serie aan. Samen met Sam Kerkhofs kocht hij Sporting Hasselt en daar is vanaf vandaag een documentaire over te zien.

Het doet denken aan het verhaal van Ryan Reynolds en 'Welcome to Wrexham' op Disney+. De Hollywood-acteur kocht samen met Rob McElhenney de Engelse vijfdeklasser en bracht er een serie over uit.

Inmiddels is de serie een groot succes en is Wrexham gekend over de hele wereld. Zal Sporting Hasselt binnenkort ook hoge toppen scheren? “We zijn samen voorzitter”, begint Verheye die een truitje van Sporting Hasselt aanhad. “Vanaf vandaag kan je ‘De Spor’ op GoPlay bekijken”, klinkt het.

@goplay.be Nonkel Willy deelt zijn ongezouten mening over De Slimste Mens ter Wereld... 😁 #dsmtw #goplay #rikverheye #nonkelwilly #nonkels ♬ origineel geluid - GoPlay

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.