Ex-Club Brugge en Genk coach Philippe Clement nog steeds ongeslagen bij Rangers FC

Clement nog steeds ongeslagen bij Rangers, al had het veel geluk tegen Aberdeen

28 november 2023 om 11:24

Sinds de komst van Philippe Clement bij het Schotse Rangers FC is de club nog altijd ongeslagen. Al zag het er afgelopen zondag lange tijd niet goed uit tegen Aberdeen.

Hoewel Aberdeen slechts dertien punten heeft en daarmee tegen de degradatie vecht, slaagde het erin om het Rangers erg lastig te maken. Al na 11 minuten keken de troepen van voormalig Club Brugge en KRC Genk-coach Philippe Clement tegen een 1-0 achterstand.

De eerste nederlaag leek onafwendbaar, tot de Rangers in extremis nog een strafschop kregen. De ervaren James Tavernier kon in minuut 94 de gelijkmaker nog tegen de netten werken. Rangers laat zo wel een kans liggen om de kloof van acht punten met Celtic Glasgow te verkleinen nadat die gelijkspeelde tegen Motherwell.

Aanstaande donderdag neemt Rangers het in de Europa League op tegen Aris Limassol. Rangers staat tweede in groep C met zeven punten, twee minder dan leider Real Betis. Sparta Praag is derde met vier punten.