Champions League-voetbal blijft tot 2027 op VTM

Champions League-voetbal blijft tot 2027 op VTM te zien met meer matchen

28 november 2023 om 08:46
Laatste update: 28 november 2023 om 08:53

Het Laatste Nieuws laat weten dat VTM de rechten om wedstrijden van de Champions League uit te zenden heeft verlengd tot 2027. Er zullen live-wedstrijden op dinsdag, woensdag én donderdag te zien zijn.

Nu mag VTM enkel de Belgische club en de woensdagmatch uitzenden, maar dat zal aldus veranderen de komende seizoenen. VTM2 zal elke dinsdag, woensdag en donderdag de topmatch of Belgische club uitzenden. Het is uitzonderlijk dat CL-voetbal op een open net te zien is.

Algemeen directeur radio en TV dan DPG Media, Dirk Lodewyckx, gaf meer informatie. “In zowat alle andere Europese landen worden de uitzendrechten opgekocht door grote internationale tech-bedrijven, waardoor de wedstrijden verdwijnen achter de betaalmuur. We zijn dan ook heel blij dat we de rechten op de topwedstrijden in de UEFA Champions League hebben kunnen verwerven en echt alle Vlaamse voetbalsupporters kunnen trakteren op fantastisch voetbal.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.