Bosz tikt Rode Duivel Bakayoko op de vingers bij PSV

Hoofdtrainer PSV schrikt van Bakayoko: "Dit is dom, heb ik hem al verteld"

25 november 2023 om 23:01
Laatste update: 25 november 2023 om 23:23

Peter Bosz heeft Rode Duivel Johan Bakayoko na zijn ijzersterke optreden voor PSV tegen FC Twente (0-3) op de vingers getikt. De aanvaller ontsnapte in de blessuretijd aan een rode kaart.

Bakayoko was uitstekend op dreef in de Grolsch Veste, leidde de 0-1 in en tekende zelf voor de 0-3, maar zijn avond had héél anders kunnen aflopen als scheidsrechter Allard Lindhout hem in de blessuretijd had bestraft met zijn tweede gele kaart. De twintigjarige Bakayoko flirtte daar opzichtig mee.

"Of ik daarvan schrok? Ja, natuurlijk. Stom van hem", reageerde Bosz op de overtreding van Bakayoko in de absolute slotfase. "Je kunt wel zeggen dat het lichtjes is, maar hij heeft al geel op zak. Doe dat nou dan niet, je staat 3-0 voor. Het is niet heel veel, maar dit is dom. Dat heb ik hem al verteld."

Een schorsing van Bakayoko was PSV extreem slecht uitgekomen, omdat de Eindhovenaren volgende week zondag op bezoek gaan bij Feyenoord. De Rotterdammers hebben zeven punten minder en zijn de belangrijkste concurrent in de titelrace.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.