RSC Anderlecht gelinkt aan Callum Styles van Barnsley FC

'Kompany denkt aan Styles, geruchtmolen linkt de Hongaar ook aan Anderlecht'

14 november 2023 om 21:02

Burnley FC wil Callum Styles van Barnsley FC strikken. Volgens Teamtalk krijgt Vincent Kompany de nodige concurrentie voor de handtekening van de middenvelder. Zo wordt ook RSC Anderlecht gelinkt aan Styles.

Styles is momenteel dus actief bij Barnsley FC. Die club staat momenteel op de zesde plaats in de League One, het derde niveau van Engeland. Styles zit dit seizoen aan 12 optredens in de competitie. Daarin kwam hij tot 844 speelminuten. Hij maakte de voorbije weken 3 goals en was goed voor 1 assist.

Styles heeft momenteel bij zijn club nog een contract tot 2025, maar de Hongaarse international (16 caps) kan binnenkort dra een stap hogerop zetten. In de Premier League tonen Burnley en Sheffield United interesse. Vanuit de Championship lonkt dan weer West Brom naar de speler. 

Buiten Engeland wordt Syles ook gevolgd. Zo zou Anderlecht aan hem denken. Al lijkt een transfer op korte termijn niet aan de orde gezien het aantal middenvelders in de huidige kern van Anderlecht. Verder wordt het Portugese Braga en het Franse Lens aan Styles gelinkt.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.