Tedesco wil experimenteren bij Rode Duivels-Servië

Tedesco wil experimenteren tijdens Rode Duivels – Servië: "Anderen aan het werk"

14 november 2023 om 14:04
Laatste update: 14 november 2023 om 14:20

Domenico Tedesco, de bondscoach van De Rode Duivels is content met de oefenmatch tegen Servië. Op dinsdag komt Servië op bezoek in België en Tedesco ziet dit als een uitgelezen kans om te gaan experimenteren met zijn selectie.

Tedesco vertelt dat het een mix van Rode Duivels gaat worden in de match tegen Servië. “Het is een interessant moment om andere spelers aan het werk te zien. Spelers die tot nu toe minder kansen gekregen hebben”, citeert Het Nieuwsblad Tedesco.

Behalve het experimenteren bij De Rode Duivels vindt Tedesco het ook belangrijk dat de match een goed gevoel oplevert. “Daarnaast is het ook belangrijk een goed gevoel over te houden aan de wedstrijd en ook als het kan, te winnen. Dat moet altijd het uitgangspunt zijn”, aldus Tedesco.

Tedesco en De Rode Duivels spelen in maart ook nog oefenmatchen, maar dan wil Tedesco met zijn sterkste elf verschijnen. “In maart spelen wij nog twee oefeninterlands, maar dan moet je toch met je best mogelijke opstelling voor de dag komen”, besluit Tedesco.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.