Zulte Waregem herstelt zich tegen Patro Eisden

Zulte Waregem herstelt zich tegen Patro Eisden en pakt koppositie over

12 november 2023 om 21:25

SV Zulte Waregem heeft zich hersteld in de Challenger Pro League. Essevee won op bezoek bij Patro Eisden met 0-3. De doelpunten werden gemaakt door Matheus Ferreira, Robbe Decostere en Ruud Vormer.

Zulte Waregem en Patro Eisden vergaten zorgvuldig te voetballen, beide ploegen waren onnauwkeurig in de passing en dit zorgde voor een rommelige match. De eerste helft leek met een brilscore te eindigen, maar in de 41e minuut wist Ferreira de 0-1 op het bord te zetten.

Zulte Waregem had een licht veldoverwicht, maar Patro Eisden haalde het vaakst de trekker over. In de 65e minuut verdubbelde Decostere de voorsprong van Zulte Waregem. In de slotfase van de match besliste de ervaren middenvelder Vormer de match.

Door de overwinning van Zulte Waregem gaat de ploeg opnieuw aan kop in de Challenger Pro League. Beerschot heeft nog wel minder verliespunten dan Essevee, maar De Beren hebben een match minder gespeeld.