Hans Vanaken van Club Brugge stuurt boodschap naar Tedesco

Vanaken heeft duidelijke boodschap voor Tedesco: "Ik verdien een selectie"

5 november 2023 om 16:16

Hans Vanaken is bezig aan één van zijn beste seizoenen ooit en is dit seizoen een absolute smaakmaker bij Club Brugge. Volgens Frank Raes en Franky Van der Elst verdient Vanaken absoluut een plekje bij de selectie van de Rode Duivels. Dat vindt Vanaken zelf ook.

Onder Domenico Tedesco is Vanaken verre van zeker van een plekje in de selectie bij de Rode Duivels. Onbegrijpelijk voor verschillende analisten. Vanaken zelf oordeelt ook dat hij een plekje verdient. "Ze hebben geen type als ik, hé? Ik vind nog steeds dat ik met de specifieke kwaliteiten die ik heb een selectie verdien", klinkt het bij Krant van West-Vlaanderen.

De middenvelder van Club Brugge blijft dan ook hopen op een plekje in de selectie. Volgens hem blijft Tedesco hem ook volgen. "Tedesco heeft mij wel voorafgaand aan de selectie voor de matchen in september gebeld. Hij legde mij uit dat de concurrentie groot is, maar dat ik daarom nog niet afgeschreven ben. Als ik opgeroepen word, ben ik nog steeds heel trots", besluit hij.

Vanaken, die voorlopig 23 keer uitkwam voor de Rode Duivels, zit dit seizoen aan 21 partijen voor Club Brugge. Daarin was hij goed voor maar liefst zeven doelpunten en zes assists.