Renaud Emond kan nieuwe pion worden bij Standard

Nieuwe optie voor Standard? "Hij is al teruggekeerd uit ergere situaties"

5 november 2023 om 14:00

Standard staat zondag tegenover KV Mechelen en zal de goede resultaten van de voorbije ween proberen voor te zetten. Het zal doelpunten moeten scoren en kan daarvoor mogelijk ook rekenen op Renaud Emond.

Eerder deze week haalde Standard het in de Croky Cup makkelijk van Harelbeke en werd er met 5-0 gewonnen. In die partij wist ook Emond te scoren, die dit seizoen amper speelminuten kreeg. Bij Standard gelooft men echter dat Emond zich nog terug in de ploeg kan werken.

"Iedereen binnen de club waardeert Renaud enorm", zegt ploegmaat Laurent Henkinet in La Dernière Heure. "Ik hoop dat dit doelpunt hem vertrouwen zal geven en de keuze voor de trainer wat moeilijker zal maken", geeft de doelman aan.

Henkinet gelooft ook dat Emond nog belangrijk kan zijn voor Standard. "In het verleden heeft hij al teruggeknokt uit ergere situaties dan deze. Het is niet voor niets dat de supporters hem een warm applaus gegeven hebben toen hij mocht invallen. Dat heeft hem evenveel deugd gedaan als zijn doelpunt", besluit hij.