Robbie Ure scoort opnieuw voor RSCA Futures dat gelijkspeelt tegen Lommel SK

RSCA Futures speelt gelijk tegen Lommel SK, onvermijdbare Ure scoort opnieuw,

4 november 2023 om 18:07

Zaterdagnamiddag nam RSCA Futures het op tegen Lommel SK in de Challenger Pro League. De jonkies uit Brussel leken lang op weg naar een vierde overwinning op rij maar in minuut 79 kwam Lommel nog op gelijke hoogte. De wedstrijd eindigde op 1-1.

RSCA Futures ging op zoek naar een vierde overwinning op rij en het begon ook goed aan de wedstrijd. Na 25 minuten kon Robbie Ure opnieuw scoren. De 19-jarige Schot verkeert in bloedvorm en wist al vier wedstrijden op rij te scoren.

Na rust was Lommel echter dominanter en moesten de Futures het balbezit aan de Limburgers laten. Pas in minuut 79 was het raak voor Lommel via voormalig KRC Genk-middenvelder Dries Wouters. De wedstrijd zou eindigen met een 1-1 eindstand.

Lommel pakt zo na 11 speeldagen 20 punten en blijft tweede in de stand. RSCA Futures blijven op plek negen staan na dit gelijkspel, zij pakken 16 op 33.