UPDATE: Ook Antwerp in de wolken met nominatie Vermeeren

UPDATE: Ook Antwerp is in de wolken met nominatie Vermeeren: 'Congrats, Tuur!'

13 oktober 2023 om 14:45
Laatste update: 13 oktober 2023 om 14:45

Arthur Vermeeren en Bilal El Khannouss zijn bezig aan een uitstekend seizoen bij Royal Antwerp FC en KRC Genk. Hun sterke prestaties hebben voor flink wat interesse gezorgd, maar kan hen ook een individuele prijs gaan opleveren.

TuttoSport kondigde namelijk de laatste 25 finalisten aan voor de prijs van de Golden Boy. Daarin staan ook Vermeeren en El Khannouss, die het zullen opnemen tegen enkele bijzonder getalenteerde jonge voetballers om de prestigieuze prijs te winnen.

Vermeeren en El Khannouss zijn niet de enige bekende namen op de lijst, want ook Rode Duivel Johan Bakayoko is nog een kanshebber op de prijs. De jonge winger maakte indruk bij PSV en is volgens Tuttosport één van de 25 meest getalenteerde voetballers van het moment.

De kans dat één iemand van het trio de prijs ook wint, is echter klein. Jude Bellingham is na zijn ijzersterk begin bij Real Madrid namelijk de absolute topfavoriet om uitverkozen te worden tot Golden Boy 2023.

Update 13/10: Antwerp glimt van trots dankzij de nominatie van Vermeeren. Het is dan ook de eerste keer ooit dat een jongeling van The Great Old in het rijtje voorkomt. Het X-account van de club wenst haar goudhaantje proficiat. Dezer dagen is Vermeeren aan de slag bij de Rode Duivels. Naar verluidt heeft FC Barcelona hem op een shortlist gezet van mogelijke winteraankopen.