Mignolet geeft Union-keeper Moris wijze raad: ''Anders hele wedstrijd hoongelach''

Mignolet geeft Union-keeper Moris wijze raad: ''Anders hele wedstrijd hoongelach''

5 oktober 2023 om 16:35
Laatste update: 5 oktober 2023 om 16:51

Donderdagavond staat er een droomaffiche op het programma in de Europa League: Union SG tegen Liverpool op het legendarische Anfield. Club Brugge-doelman Simon Mignolet, die in het verleden voor Liverpool speelde en ook met Sunderland tegen The Reds uitkwam, heeft een speciale tip voor Union-doelman Anthony Moris.

Mignolet deelde zijn ervaringen en gaf Moris het volgende advies. ''Hij moet zeker de Kop groeten voor hij in doel gaat staan. Anders zal er een hele wedstrijd hoongelach in zijn richting klinken'', zo vertelde hij aan Het Nieuwsblad.

''Ik had dezelfde raad gekregen van onze keeperstrainer toen ik bij Liverpool speelde. Eerlijk gezegd wist ik niet wat ik kon verwachten. Toen ik richting de Kop liep, klapte ik wat onzeker in mijn handen'', herinnerde Mignolet zich. Tot zijn verbazing kreeg hij een hartverwarmend applaus terug van zo'n 50.000 fans.

De aftrap van de wedstrijd is om 21.00 uur. Tegelijkertijd zullen ook de andere teams in groep E, Toulouse en LASK Linz, hun wedstrijd beginnen.