'Mogelijke schorsing na reactie Liverpool-speler dat Spurs met 12 man speelde'

'Mogelijke schorsing voor Liverpool-speler na bericht dat Spurs met 12 speelde'

2 oktober 2023 om 11:46

Alexis MacAllister en Cristian Romero hebben op Instagram een kleine vete gehad, die de middenvelder van Liverpool nog wel eens zou kunnen achtervolgen. MacAllister, de broer van Union-verdediger Kevin Mac Allister, reageerde op de post van zijn teamgenoot bij Argentinië na de overwinning van de Spurs-verdediger op Liverpool. De middenvelder claimde dat Tottenham Hotspur met twaalf spelers op het veld stond.

Volgens Sky Sports denkt de FA nu aan een schorsing van MacAllister vanwege de opmerking. Inmiddels heeft hij zijn reactie onder de post van Romero verwijderd. De Argentijnse verdediger was zelf ook niet blij met de opmerking van MacAllister. Hij reageerde: 'Ga thuis maar lekker huilen', als reactie op de vrij aparte claim die de middenvelder deed.

Tottenham Hotspur won het duel van zaterdag met 2-1 en bij Liverpool waren ze woest. De club laat onderzoek doen naar het functioneren van de videoscheidsrechter. In de eerste helft werd een goal van Luis Diaz afgekeurd, maar daar is Liverpool nog altijd woest over. De FA gaf al toe dat er een 'menselijke fout' is gemaakt bij het afkeuren van het doelpunt en de scheidsrechters van dienst worden voorlopig niet meer ingezet. Maar dat is niet genoeg voor The Reds.