Burnley en Kompany pakken deugddoende zege met vierklapper tegen Salford

26 september 2023 om 22:46

Vincent Kompany en Burnley zijn er nog eens in geslaagd om een overwinning te boeken. In de League Cup was vierdeklasser Salford City FC geen partij voor Burnley, dat met 0-4 wist te winnen.

Na drie wedstrijden zonder overwinning kon Vincent Kompany met Burnley FC nog eens een driepunter goed gebruiken. Salford City FC uit de League Two leek daarvoor de geschikte tegenstander te gaan worden én werd dat ook.

Burnley, met onder meer Sander Berge, Manuel Benson en Hannes Delcroix in de basis, kende geen enkele moeite met de ploeg uit Manchester. Berge bracht Burnley al na elf minuten voetballen op voorsprong, wat het startsein betekende van een makkelijke partij voor Burnley.

Nog voor de rust stond het al 0-3 nadat ook Bruun Larsen en O'Shea wisten te scoren, wat ook genoeg bleek voor de overwinning. In het slot werd het via Wilson Odobert uiteindelijk zelfs nog 0-4.