Amoura, het nieuwe wapen van Union SG

Amoura, het nieuwe wapen van Union SG: “Hoeveel goals? Een stuk of vijftien”

25 september 2023 om 17:14

Mohamed Amoura blijkt het nieuwe wapen van Union SG. De razendsnelle aanvaller wist eenmaal tegen FC Toulouse en tweemaal tegen Cercle Brugge te scoren. Tegen Toulouse werd er met 1-1 gelijkgespeeld in de Europa League en tegen Cercle Brugge werd er in de Jupiler Pro League met 0-2 gewonnen. Amoura reageert nu zelf op zijn indrukwekkende spel.

Amoura bleek namens Union een ware plaag voor de verdediging van Cercle Brugge. Vooral via zijn snelheid was de aanvaller niet te stoppen. “Die snelheid? Die heb ik al sinds mijn jeugd, al moet je er natuurlijk ook hard aan werken”, citeert Het Belang van Limburg de 23-jarige aanvaller.

Amoura geeft vervolgens aan dat het teambelang van Union voor hem voorop staat. “Ik ben naar hier gekomen om de ploeg te helpen en ik ben enorm blij dat we de drie punten hebben kunnen pakken. Het collectief is het allerbelangrijkste”, vertelt Amoura.

Amoura toont zich als een zeer gevaarlijke aanvaller voor Union. Toch lijkt de aanvaller nog wat moeite te hebben om met zijn snelheid ook nog voor de juiste afwerking te zorgen. “Ja, ik wil die twee dingen zo goed mogelijk aan elkaar proberen te koppelen, ik train enorm hard om daarin te slagen. Hoeveel goals ik dit seizoen wil maken? Een stuk of vijftien”, besluit Amoura.