'PSV start vermoedelijk met Bakayoko en Lang in de basis tegen Arsenal'

'PSV start vermoedelijk met Bakayoko en Lang in de basis tegen Arsenal'

20 september 2023 om 08:15

Het Algemeen Dachtblad verwacht dat Johan Bakayoko en Noa Lang woensdagavond aan de aftrap verschijnen bij PSV, dat vanaf 21.00 uur te gast is in het Emirates Stadium tegen Arsenal. Er bestond wat onduidelijkheid over de fitheid van vleugelaanvaller Lang, maar hij lijkt er klaar voor te zijn. Ook Armel Bella-Kotchap, die afgelopen zaterdag zijn debuut maakte, wordt in de basiself verwacht. 

Lang speelde zaterdag mee tegen NEC (4-0 winst), maar moest in de tweede helft noodgedwongen naar de kant. Hij had wat last van zijn hamstring. Na afloop uitte Peter Bosz zijn zorgen, maar al snel werd duidelijk dat Lang sowieso mee zou reizen met PSV naar Londen. Daar zou op basis van de afsluitende training besloten worden of hij fit genoeg is. Het AD verwacht van wel en denkt dat Lang een voorhoede gaat vormen met Luuk de Jong en Johan Bakayoko. 

Op het middenveld staan Joey Veerman, Ismael Saibari en Jerdy Schouten. Dat drietal vormde net als tegen NEC de middelste linie van de Eindhovenaren. Achterin kiest Bosz opnieuw voor Bella-Kotchap. De van Southampton gehuurde centrumverdediger maakte tegen de Nijmegenaren al zijn Eredivisie-debuut en staat nu ook voor zijn Champions League-debuut met PSV. Patrick van Aanholt, André Ramalho en Sergiño Dest zijn de andere verdedigers. 

Arsenal - PSV begint woensdagavond om 21.00 uur. De thuisploeg moet het stellen zonder Gabriel Martinelli. Hij raakte afgelopen weekend geblesseerd tijdens het uitduel met Everton.