'Lozano ziet PSV-terugkeer zitten, Bakayoko zou betrokken kunnen worden in deal'

'Bij terugkeer Lozano naar PSV kan Bakayoko naar Napoli verhuizen'

26 augustus 2023 om 21:00

Het is niet ondenkbaar dat Johan Bakayoko wordt betrokken in een eventuele transfer van Hirving Lozano naar PSV. Onze landgenoot staat op de lijst van Napoli als mogelijke vervanger van de Mexicaan, meldt het Eindhovens Dagblad.

De interesse van Napoli in Bakayoko is niet nieuw, maar zaterdagavond kwam het nieuws naar buiten dat PSV denkt aan een terugkeer van Lozano. Een ruil zou dus mogelijk zijn, maar zo ver is het nog niet. Napoli heeft nog niet bij de Eindhovenaren te kennen gegeven dat het wil gaan bieden op Bakayoko, terwijl de speler zelf ook nog niets weet van een mogelijke ruil.

Het ED weet ook dat Lozano zelf wel zou open staan voor een terugkeer naar PSV. De Mexicaan is ongelukkig bij Napoli en voelde zich tussen 2017 en 2019 thuis in Eindhoven. Lozano had ook graag langer in het shirt van PSV willen spelen, maar hij vertrok nadat hij niet tevreden was over de gang van zaken in de selectie.

In Napels heeft de Mexicaanse aanvaller nog maar één jaar contract. PSV denkt Lozano daardoor voor ongeveer tien miljoen euro aan te kunnen trekken. Dat kan de club betalen bij een verkoop van Bakayoko, die naast Napoli ook bij veel andere clubs op de radar staat. PSV wil alleen nadenken over een verkoop van de Rode Duivel bij biedingen vanaf 30 tot 35 miljoen euro.