PSV speurt naar centrale verdediger, bevestigt Stewart

Zorgen voor Anderlecht? 'PSV nog steeds 'druk bezig' met verdediger'

22 augustus 2023 om 15:45

PSV heeft nog steeds plannen om een centrale verdediger naar Eindhoven te halen. Dat bevestigt directeur voetbalzaken Earnest Stewart op de clubkanalen, na het vastleggen van Sergiño Dest.

"Achterin zijn we nog steeds bezig", aldus Stewart. "De komende dagen gaan we kijken of we daar op de juiste manier invulling aan kunnen gaan geven. Dat moet wel passen in wie we zijn en wat we kunnen doen. En het moet een aanvulling zijn op onze selectie. Dus we zijn nog wel even bezig."

De zoektocht naar een centrumverdediger loopt al langer bij PSV, dat eerder al werd gelinkt aan Zeno Debast. RSC Anderlecht wil de verdediger echter niet laten gaan, maar volgens Het Nieuwsblad is Debast nog steeds één van de opties bij PSV. De Nederlandse topclub is nog steeds van plan om het jeugdproduct in huis te halen, terwijl Anderlecht hem enkel zal laten gaan bij een groot bod.

PSV versterkte zich deze zomer met Dest, Noa Lang (van Club Brugge), Ricardo Pepi, Jerdy Schouten en Malik Tillman, maar de transfermarkt is sinds een paar weken pas écht losgekomen, aldus Stewart. "De telefoon staat roodgloeiend."