LIVE-Discussie: RSC Anderlecht ontvangt KVC Westerlo

LIVE-Discussie: Jordanov brengt de spanning terug in Anderlecht - Westerlo

20 augustus 2023 om 15:12
Laatste update: 20 augustus 2023 om 15:12

RSC Anderlecht ontvangt KVC Westerlo in het Lotto Park voor de vierde speelronde van de Jupiler Pro League. Het belooft een interessante ontmoeting te worden tussen de manschappen van hoofdtrainers Brian Riemer en Jonas De Roeck.

RSC Anderlecht wist de laatste twee matchen te winnen, Royal Antwerp FC werd met 1-0 verslagen en uit bij STVV werd er met 0-1 gewonnen. In beide partijen wist Anderlecht voetballend gezien geen zeer overtuigende indruk te maken, maar werd er wel een prima resultaat geboekt. Het is nu aan RSCA om hier tegen Westerlo een vervolg aan te geven.

KVC Westerlo deed in deze transferperiode flinke investeringen. De club gaf al 14,75 miljoen euro uit aan inkomende transfers, maar dit leidde nog niet tot denderende resultaten in de Jupiler Pro League. De Kemphanen behaalde tot nu toe slechts één punt uit drie matchen. Uit tegen paars-wit krijgt Westerlo een nieuwe mogelijkheid om punten te behalen. Bij Westerlo start Stassin in de basis. De aanvaller kwam deze zomer over van Anderlecht.