Deila na Eupen – Club Brugge: “Heel trots op het team"

Deila na Eupen- Club Brugge: "Vooral manier waarop we het doen, gaven niets weg"

13 augustus 2023 om 19:14

Ronny Deila, de hoofdtrainer van Club Brugge, is zeer te spreken over de gewonnen match tegen KAS Eupen. Club Brugge wist uit bij Eupen maar liefst met 0-5 te winnen. Op deze manier zet Blauw-Zwart de sterke reeks voort na overwinningen op KVC Westerlo en het IJslandse Akureyri.

Deila vertelt dat hij trots is op de manier waarop Club Brugge voor de dag kwam tegen Eupen. "Ik ben heel trots op het team, vooral voor de manier waarop we het doen. We hebben ook niets weggegeven. Het was een heel professionele prestatie en de fans zijn ook top”, citeert Sporza Deila.

Deila vindt dat Club Brugge de hele wedstrijd lang erg goed speelde, de hoofdtrainer zag zelfs kansen om de score nog verder uit te bouwen. “Tijdens de hele wedstrijd doen we de simpele dingen goed. We gaven niks weg en op aanvallend vlak konden we zelfs nog meer scoren", besluit Deila.

Door de overwinning van Club Brugge op Eupen doet de club goede zaken op de ranglijst van de Jupiler Pro League. Na drie matchen heeft Blauw-Zwart nu zeven punten verzameld. Eupen verloor tegen Blauw-Zwart voor de eerste keer dit seizoen.