Cantaluppi deelt zijn informatie over Genk-opponent Servette

Cantaluppi voor tweeluik: “Genk favoriet, Servette heeft zaakjes goed op orde”

24 juli 2023 om 09:10

KRC Genk neemt het in de tweede voorronde van de Champions League op tegen het Zwitserse Servette FC. Mario Cantaluppi, de oud-speler van STVV, is zeer bekend met het Zwitserse voetbal. Cantaluppi deelt wat Genk mag verwachten van de Zwitsers.

Cantaluppi speelde zelf 47 wedstrijden bij Servette voordat hij de overstap maakte naar STVV, ook stond Cantaluppi een aantal wedstrijden als interim-coach langs de lijn bij de opponent van Genk. Cantaluppi vertelt zelfs dat hij heeft samengespeeld met de huidige hoofdtrainer van Servette, genaamd René Weiler.

Cantaluppi meent dat Servette een interessante club is die goede transfers heeft gedaan. “Ik denk dat ze een goed seizoen zullen draaien in de Zwitserse Super League. Europees? Ik denk dat ze met Weiler als coach sterker zijn dan vorig jaar. Ik ben nog niet zo zeker dat Racing, dat wel favoriet is, aan het langste eind zal trekken”, deelt Cantaluppi aan Het Belang van Limburg.

Cantaluppi uit zich lovend over de hoofdtrainer van Servette, die volgens Cantaluppi een degelijke formatie zal presenteren. “Weiler heeft zijn zaakjes goed op orde en is een trainer met een duidelijk idee. Servette zal niet achterin blijven hangen en zal proberen om het Genk met hoge druk moeilijk te maken”, besluit Cantaluppi.