'Bayern geeft Kane niet op en bereidt derde bod voor'

'Bayern blijft volhouden en bereidt derde bod voor op spits-Kane na tour'

22 juli 2023 om 11:46

Bayern München bereidt een derde bod voor op Harry Kane, meldt The Times. Tottenham Hotspur keert binnenkort terug van een voorbereidingstour in Australië, Thailand en Singapore en kan dan het bod verwachten. 

Kane liet eerder al weten dat hij niet wil verlengen bij de club. De Engelsman bevindt zich daarmee in een soortgelijke situatie als Kylian Mbappé: beide spelers kunnen óf voor een flink bedrag worden verkocht, óf na het seizoen transfervrij vertrekken bij hun respectievelijke clubs. Spurs-manager Ange Postecoglou wil dat de onzekerheid rondom zijn spits verdwijnt en wil zekerheid voordat het seizoen weer gaat beginnen.

Bayern deed al twee keer een bod voor de spits en was bereid zeventig miljoen pond, of tachtig miljoen euro, neer te leggen voor de Engelsman. Voorzitter Daniel Levy is echter een keiharde onderhandelaar en wil minstens 115 miljoen euro zien. Bayern zal niet voldoen aan dat bedrag, maar zal wel een verbeterd bod brengen. "Voor wie het aangaat, we willen niet dat dit lang duurt", liet Postecoglou al weten op een persmoment. "Het is niet goed voor Harry en niet goed voor ons."